Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Saye Dapat Doodle Pink Yg Sangat Comel (:


hye smua ! selamat petang . ak kembali mengUPDATE belog yg semakin berhabuk nieyh haaaa . hehehe today ak nk berstorry pasal ak menang segmen yg di buat oleh salah seorang rakan blogger ak . [ ok , ak br follow dia ok . :P ] dia punya segmen disini >>> Segmen Saya Nak Doodle Polka Dot ok dah bace kan ? x di sangka-2 ak mendapat doodle dr si pemilik blog cute nieyh seyhhh syok kan ?? ok nak tgk x doodle nyer ? meyh cini ak bg tengok... lihat di bawah >>>


see ? comel sungguh kan ?? memandangkan ak suka sgt ngan warna pink , so ak request la kaler nieyh x sangka dapat taw !! mcm dlm mimpi jer skrg nieyh... heheh ok kepada si pemilik blog yg telah bg ak doodle nieyh thx sgt-2 ak hargai nya :) sgt comel + cute je ak tgk... sekali lagi terima kasih... 

itu sahaja untuk kali nieyh yer . mahu bw kejap sementara mencari idea nk ubah belog sikit-2 :) ak bukan stalker yg curik coding org oke ! huhu ok lah have a nice day okeyh !

sekian (; 



No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !