Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Final Evolution DOTA 2 kat Subang Parade


hye smua sehat ke ?? ok kalau sehat bagus lah if mne yg x sehat tuh cepat-2 lah berjumpa doc oke ! huhu . tibe-2 nk update blog pulak kan pagi-2 nieyh . errrr pagi ke ? da nak msk tgh hari dah cik kak oiiii 
sedang asyik ak dok layan lagu big bang [ fanatik weyhh ] ak nk bercerita pasal DOTA :) eh chop-2 ape tuh DOTA ? ok ini adalah game online kebanyakan lelaki je yg main game nieyh tp mmg x nafikan jugak la kan gurl pon da sekarang makin ramai join game nieyh... mmg syok weyh game nieh kot... sbb dia mencabar minda kita utk berfikir la kan... ok berbalik pada topik td  la kan , kat subang parade ade buat FINAL EVOLUTION DOTA 2 so means ak bole tgk smua budak-2 yg PRO main dota sabtu nieyh... hehehe syok weyhh lagi pon mcd sebelah je kan... mmg kompom bz gile-3 sabtu nieyh kan... ak da bole bayangkan dah... so paper pon jom la ramai-2 turun subang parade tgk event nieyh... rugi taw x tgk... weeee peace !


No comments:

THX krn Melawat yeah XOXO !