Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

korang Peminat K-POP mcm Saye x ??



Salam dan Selamat Petang smua , alhamdulillah di cuaca yg sgt cerah ini ak sempat nk update belog nih . eh-2 ap ak berfalsafah nih ?? ok ok stop ! hari ini nk bercerita pasal "k-pop" knp ak pilih tajuk nih ? sbb nye mmg ak peminat setiap k-pop kot . korang perasan x setiap kali korang bw kan , mst blog yg korang lawat tema nyer k-pop ? lagu belog pon k-pop jugak kan ? contoh nye mcm blog ak lah... hehehe . mst ade yg x suka kan ? kebanyakan nye lah rmai yg x suka k-pop ? why erk ? itu ak x sure la kan... yg pasti ak mmg fanatik ngan k-pop ! (: 


Big Bang 


U-Kiss


Boyfriend


2NE1

SNSD


Shinee


SS501


EXO-K


Nues't


bercakap mengenai k-pop ni , korang suka group mne ??ok ak bg contoh la ea , antaranya adalah :
  • big bang 
  • shinee
  • Btop
  • teen top
  • beast 
  • kara 
  • snsd 
  • exo
sebenarnya byk lagi group nyer, mls nk taip pun . hehehe x kurang juga artis yg single contoh taeyang nyanyi lagu single [ weading dress, where u at , i need a girl ] , daesung [ baby don't cry] , g-dragon [heartbreaker] mcm-2 lagi lah.... (: itu sebagai contoh jer.... serius ak mmg minat artis korea dgn english sbb bg ak mereka ade style dan cara tersendiri bila menyanyi kan... itu pendapat ak lah... (: so pada bukan peminat k-pop kat luar sana tuh jgn la nk marah-2 sbb ak tulis entry ini oke . just pengetahuan aje punsss... peace ! 

sekian (;

8 comments:

Si Matatajam said...

Ala...minat masing2 kan. Biasa tuh... Hit me back ye

BudakCHOCO Official Blogger said...

taw xper kak :)

fArAh kUchEnGg said...

wowowww.. hensem sangat.. hehe..

BudakCHOCO Official Blogger said...

fara : taw xper... hehehe

Nisa said...

saya minat BIG BANG !!!!!!!!!!!!

ELFarahin said...

Alah~~ Super Junior tak nak sebut kah? Hikhikhik...Annyeong! ^^

BudakCHOCO Official Blogger said...

heheh lupe nk letak pulak... :)

Acai Ikmal said...

eden minat after school/orange caramel.. dlm ramai2 tu eden paling minat raina..sampai eden taksub gan nama dia haha

THX krn Melawat yeah XOXO !