Pages

Followers

About Me

My photo
Tanjong Karang sahaja largh !, Kuala Selangor, Malaysia
Selamat Datang Ke Belog Saye . " BE NICE MY BLOG I WILL BE NICE TOO OK "

Jalan-2 Di Empire Shopping Gallery


Selamat Malam smua ! hari ini nk cerita pasal jalan-2 di Empire Shopping Mall , Subang Jaya :) 
act , x jangka pun nk pergi sana kan , oleh kerana en boyfrend nk sgt-2 pergi ak pun turutkan juga lah.. tp sebelum tuh singgah dulu subang parade usha kat MBO tgk ade movie best ke tak . :) last-2 tgk smua lambat..then ak singgah beli ais  cream flavor twist mocca :) sedap... fav ak tuh.. so mls nk cerita panjang layan je la gambar kat bwh ni ea...


ini lah tempat nyerrrrrrrr ! sape x pernah pergi sini ? nanti lepas ni kene pergi taw :) best...



Gambar Pertama : comel kan bear ini ? bukan ak ler... hahaha x nampak kan "drumstik" itu kan.. (:


Gambar Kedua : ini lagi comel ! sbb dr korea kot (: kat sini murah aje dlm RM59 aje (: kalau kat parkson mak aiii mahal kot... huhuhu


Gambar Ketiga : ini pulak ? sape erk ? sape lagi Leng zai ak ler... hehehe suka tgk dia berbaju hitam ini (: sarangheo oppa !


Gambar Keempat : sesi syok sendiri la pulak.. ! muahaha penat suda berjalan kan... (:


Gambar Kelima : ak suka gambar ini , sbb nampak sweet aje.. cewahhhhh  perasan seyhhh . 
hahaha (: see tgk lah bertapa tembam nye pp ak skrg ini . haihhhh 



1 comment:

shahamri.com [SA] said...

Salam kenalan from shah.. entri yang menarik..shah singgah blogwalking sini..Rajin-2 singgah la blog shah ye.. :D

Entri Terbaru: 1. Pertandingan Blog HPM 2012 2. Metered Earnings Nuffnang Pertama Shahamri.com

THX krn Melawat yeah XOXO !